16.12.18

A K BLAKEMORE. is it safe to sleep naked in a hotel room?



KAS HOTELLITOAS ALASTI MAGADA ON TURVALINE?
(kuuldemäng)

ESIMENE HÄÄL:
arvatavasti muretsed suguhaiguste pärast ja tead ka üht-teist sellest, kuidas need ühelt inimeselt teisele nakkavad. võib-olla tead seda oma kogemusest. võib-olla on sul endal mõni suguhaigus ja sa küsid seda altruismist.

TEINE HÄÄL:
tegelikult muretsed sa võõraste pärast. need on inimesed, keda sa ei tunne, aga kes on selles voodis maganud või kunagi magavad. muidugi on tõsi, et mõned inimesed on... ebapuhtad. ainus, kes minu hügieeninõuetele täielikult vastab, kes kindla peale on absoluutselt tasemel, olen mina ise.

KOLMAS HÄÄL:
või oma kallim?

TEINE HÄÄL:
ei, isegi mitte oma kallim.

ESIMENE HÄÄL:
kas kaks inimest üldse saavad teineteist täielikult usaldada?

KOLMAS HÄÄL:
nüüd räägite solipsismist.

ESIMENE HÄÄL:
me oleme realistid.

(paus)

kui teema juurde tagasi tulla, siis voodilinade kaudu suguhaigus ilmselt ei nakka, isegi kui need on räpased. tegelikult te kardate mandavoškasid. praegustel andmetel on kogu maailmas 2 protsenti inimesi kubemetäidega nakatunud, seega võib oletada, et siin rahvarohkes hotellis, keset pulbitsevat internatsionaalset metropoli (väljas kasvavad palmid), on juba maganud keegi, kellel olid kubemetäid, siin selles voodis.

TEINE HÄÄL:
aga kas ta oli alasti? kas ta küsis, kas selles hotellitoas on turvaline alasti magada?

NELJAS HÄÄL:
mitte iialgi pole turvaline.

ESIMENE HÄÄL:
kui voodilinu pole vahetatud, võib nakkuse saada ka mittesugulisel teel. mis puutub kubemetäidesse, ei ela nad kuigi kaua, kui puudub inimkeha soojus.

NELJAS HÄÄL:
aga kes olete teie, et tema üle kohut mõista?


Fondue
, 2018

No comments:

Post a Comment